First graduates of the Brief Coaching School

Primii absolvenți ai Școlii de Brief Coaching

În 2013 am început programul nostru PURE Brief Coaching Course în București ca o alternativă dovedită la coachingul tradițional. Între timp am lansat programul și în Timișoara.

Programul nostru oferă un mix de cursuri faţă-în-faţă şi de sesiuni de supervizare virtuală care duc la certificarea de către Federaţia Internaţională de Coaching (ICF). Acesta se potrivește în aceeași măsură coachilor experimentați, coachilor noi, superiorilor ierarhici sau liderilor din domeniul afacerilor.

În locul abordării bazate pe “rezolvarea problemelor” care dorește să repare ceea ce nu funcționează, Brief Coaching este o abordare “orientată pe soluții” care dorește să construiască pe baza a ceea ce deja funcționează. Acest coaching ajută la creșterea încrederii și a motivației și, prin urmare, conduce către rezultate rapide.

Contactați-ne pentru a afla mai multe informații, dacă sunteți:

  • un manager care dorește să descopere o modalitate eficientă pentru a sprijini și a dezvolta performanța echipei sale
  • un lider care dorește să implementeze schimbări în organizație
  • un coach experimentat care dorește să integreze instrumentele abordării orientate pe soluții în activitatea sa de coaching
  • un coach la început de drum care dorește să învețe o metodologie dovedită și să obțină o acreditare internațională în coaching