brief-coaching

Ce este Brief Coaching?

Brief Coaching înseamnă a fi scurt și la obiect, dar și eficient. De obicei, Brief Coaching permite clienților să decoleze și să revină pe drumul cel bun în câteva sesiuni. Rata de succes a Brief Coaching este la fel de mare ca cea a altor abordări de coaching. Brief Coaching folosește un set elaborat de instrumente de coaching și aplică anumite supoziții extrem de eficiente. Instrumentele și supozițiile Brief Coaching sunt rezultatul a peste 25 de ani de studii practice în domeniul căutării celor mai bune soluții pentru susținerea schimbărilor rapide și de lungă durată. Această abordare implică o schimbare drastică de paradigmă către intervențiile bazate pe soluții și, prin urmare, mai este cunoscută sub denumirea de coaching orientat pe soluții.

  • Brief Coaching accentuează importanța de a considera fiecare client un expert în găsirea propriilor soluții.  Această abordare scoate la suprafață și apoi se bazează pe resursele și punctele forte ale clientului.
  • Brief Coaching se concentrează pe direcționarea atenției clientului către acele momente sau activități care deja funcționează așa cum acesta își dorește. Ajută clientul să identifice acel lucru ce face ca acea activitate sau acțiune să funcționeze și îl îndeamnă să repete mai des acest lucru.
  • Brief Coaching explorează cu mare atenție modalitatea în care clientul dorește ca viața lui să fie diferită și acordă atenție remarcării de către client a pașilor următori pe drumul către ținta dorită.

Dacă doriți să vorbiți cu noi despre tipul potrivit de coaching pentru dumneavoastră sau organizație, contactați-ne și unul dintre consultanții noștri va lua imediat legătura cu dumneavoastră.

În caseta cu comori puteți să găsiți materiale ce v-ar putea fi de folos: articole, cărți și video. De asemenea, ați putea să participați la unul din atelierele de introducere în această nouă abordare.