button

Daca esti deja familiarizat cu specificul coaching-ului orientat catre solutii si iti doresti sa experimentezi o sesiune individuala de coaching, in perioada 16 – 22 mai poti beneficia de aceasta experienta in mod gratuit.

Echipa de coachi specializati in coaching-ul orientat catre solutii care ne sustine in acest demers este formata din:

Iuliana Chihaia

Iuliana Chihaia[1]In cei peste 10 ani de experienta in Portfolio & Operational Management, Customer Experience si Account/Project Management, Iuliana si-a dezvoltat increderea in oameni, in capacitatea umana de schimbare, de a deveni din ce in ce mai buni.

« Misiunea mea in viata cred ca este sa fiu buna si sa-i ajut si pe ceilalti sa devina mai buni, ramanand autentici, noi insine, profesionisti si oameni, in egala masura de important.

Experienta cu Solution Focus a inceput cand am cunoscut-o pe Petra, in 2014, in doua zile pline ochi de Solution Building. Am descoperit un mod de gandire, o noua paradigma si la scoala PURE Brief Coaching o metoda care mi-au schimbat definitiv orientarea, spre cautarea de solutii. Metoda de coaching centrat pe solutii m-a ajutat de asemeni foarte mult in interactiunile de zi cu zi cu oamenii dine chipa mea, cu ceilalti colegi si manageri, unde intrebarile de capatai sunt: Ce functioneaza déjà ? Ce ne-a ajutat in situatii similare ? Unde suntem acum si unde ne dorim sa ajungem ? In paralel, impreuna cu colegii mei de la HR ne gandim sa cream cadrul cel mai potrivit pentru a promova coachingul la noi in organizatie. »

Alina Goanta

alina_goanta[1]Alina Goanta este Accredited Senior Coach (IIC&M) cu formare în Solution Focused Coaching. După 8 ani de activitate în domeniul resurselor umane, Alina a ales o nouă carieră în coaching din curiozitatea de a descoperi oamenii din spatele diferitelor roluri profesionale și din dorința de a-i susține în propriile lor procese de descoperire de sine și de evoluție personală.

“Intalnirea cu scoala de coaching Solution Surfers a reprezentat, pentru mine, descoperirea unei noi paradigme de coaching. Si atunci percepeam coaching-ul ca fiind un proces orientat catre descoperirea de resurse, catre actiune si catre rezultate, insa de-abia cand m-am intalnit cu noi prezumptii de coaching precum „Fixing weaknesses isn’t development, that is damage control” si „There is no connection whatsoever between the problem and the solution”, am inteles ca modelele clasice de coaching pe care le studiasem pana atunci (cum este, de exemplu, modelul GROW), erau mai degraba dintr-o perspectiva de „problem solving” decat de „solution building”. In teorie pare sa fie o diferenta foarte mica intre ele, in practica insa diferenta este uriasa. Cand am experimentat pentru prima data (in cadrul formarii) cum este sa sustii o sesiune de coaching fara sa ai nici cea mai mica informatie despre problema cu care se confrunta persoana din fata ta, am fost foarte intrigata. Pe cat mi se pare de firesc acum, pe atat mi se parea de imposibil atunci. Am experimentat in acel moment un nivel complet nou de incredere in potentialul clientului si in eficienta procesului de coaching.”

Diana Dragu

Poza Diana Dragu[2]Diana Dragu este o persoana entuziasta, care dupa trei ani de practica in domeniul cochingului inca se bucura de o atitudine de invatacel. Este in curs de acreditare cu ICF, iar clientii apreciaza cel mai mult abordarea ei meticuloasa si jucausa in acelasi timp. Nascuta si crescuta in Romania, Diana a calatorit in lumea intreaga lucrand pentru Enciclopedia Britannica si se simte foarte in largul ei lucrand cu oameni din medii culturale diverse.

“Cuvintele care descriu cel mai bine abordarea mea sunt simplitate, prezenta si usurinta. In preajma lor se regasesc si frumusete, meticulozitate si incredere. Am inceput cu scoala de coaching a celor de la Noble Manhattan, insa intalnirea in 2013 cu Solution Surfers a fost cea care mi-a schimbat abordarea. Povestea care mi se potriveste cel mai bine este cea a taietorului de diamante. El nu adauga nimic, doar elimina lucrurile in exces pentru a elibera stralucirea care exista deja in interior. Asa ca nu vin cu planuri de schimbare, ci cu sustinere pentru persoanele care vor sa se elibereze de lucrurile care le sunt inutile si care astfel vor putea sa scoata la iveala diamantul lor propriu. Munca mea este sa ii ajut sa vada stralucirea lor si a celor din jur. Toate acestea creeaza mai multa seninatate, respect, sentiment de apartenenta, incredere si relatii mai serene si mai deschise”

Durata unei sesiuni de coaching este de 60 minute si se deruleaza online, intr-un interval orar stabilit in prealabil de comun acord intre coach si coachee.

Pentru a beneficia de o sesiune gratuita de coaching, te rugam sa completezi formularul de inregistrare disponibil aici.

ACTUALIZARE: 15.05.16, 14:45

Iti multumim pentru interesul de a experimenta coaching-ul orientat catre solutii.

Datorita numarului foarte mare de solicitari primite pana acum, inscrierile pentru a beneficia de o sesiune gratuita de coaching in perioada 16-22 mai 2016 s-au incheiat.

Pentru a putea beneficia de o astfel de experienta pe viitor, te invitam sa urmaresti calendarul evenimentelor noastre si, totodata, sa te inscrii in baza noastra de date folosind formularul de inregistrare de mai sus. Astfel vei fi printre primii care vor afla vestile bune data urmatoare.