Surfing-Together-600x375

Modul în care o echipă joacă determină succesul. Ați putea avea cei mai buni jucători din lume, dar dacă ei nu joacă bine împreună, clubul nu are valoare.

Babe Ruth

Team Coaching poate fi ca un strop de ulei cu care ungi o mașină care funcționează bine. Chiar dacă aveți cei mai buni oameni în echipă, adesea este nevoie de un mic ajutor pentru a își atinge potențialul maxim. Team Coaching oferă acel ”mic ajutor” necesar pentru a vă atinge obiectivele într-o colaborare eficientă, mai calmă și mai plăcută.

Adesea, clienții noștri caută pentru team building inițiative care merg dincolo de popularele activitățile în aer liber, dar nu doresc ”o altă întâlnire plictisitoare”. Ei își doresc sesiuni care să lucreze direct pe temele relevante pentru ei, care să îi ajute să își clarifice obiectivele, să creeze energie pozitivă, să ducă la angajamente și să definească acțiuni concrete de urmat.

Cum lucrăm?

Toate proiectele noastre sunt personalizate.

În general începem să intervievăm cațiva membri sau întreaga echipă. Adresăm întrebări de tipul: Cum vă poziționați în echipă? Ce apreciați la cooperare? Care este viziunea dvs. viitoare despre echipă? Care sunt provocările și ce ar putea să fie mai bine față de prezent?

Pe baza acestor informații, realizăm proiectul unei sesiuni sau unor serii de sesiuni unde ne concentrăm pe întrebările specifice și pe nevoile echipei. Alegem metode și interacțiuni care să facă aceste zile atât profunde cât și plăcute, cu o atenție deosebită pe contribuția tuturor membrilor din echipă. Probabil că acestea vor include o parte sau toate elementele următoare:

  • Analizarea și împărtășirea poveștilor de succes
  • Construirea unui viitor dorit și împărtășit de toți
  • Recunoașterea factorilor critici care asigură succesul
  • Evaluarea punctelor forte, a talentelor și a resurselor echipei
  • Definirea indiciilor de progres și a pașilor de acțiune ce trebuie urmați pentru a merge înainte.

Avem timp să râdem împreună, să practicăm situații provocatoare, să învățăm noi abilități și să îi apreciem mai mult pe oamenii din echipă.

Progresul durabil

După o sesiunie, echipa va avea energia și instrumentele necesare pentru a merge înainte. În sesiunile de supraveghere, ajutăm echipa să își recapituleze progresul, să își identifice și să se angajeze la următorii pași care vor face ca schimbarea să fie durabilă.