Conducere – Gestionare – Coaching

Oamenii de afaceri de succes recunosc nevoia de a investi. Nu doar în tehnologie și lucruri fizice, ci și în oamenii care reprezintă cheia succesului pe termen lung. Dezvoltarea oamenilor apare acolo unde viitorii lideri cresc și unde învățarea continuă se concentrează pe ceea ce este necesar pentru a fi în frunte.

Totuși, cu atâtea abordări, stiluri și modele disponibile, găsirea unei metode mai eficiente pentru a sprijini dezvoltarea oamenilor poate fi o provocare.

Credem că o dezvoltare durabilă poate avea loc dacă echipăm oamenii cu o mentalitate și cu niște instrumente simple care să îi ajute să scoată ce este mai bun din orice situație. Nu se întâmplă într-o singură sesiune, ci ia timp și este nevoie de supraveghere și de o evaluare a progresului.

Ce vă oferim?

Oferim programe de dezvoltare croite special pe nevoile liderilor, managerilor și coachilor folosindu-ne de metodologia Solution Focused.

Programele noastre sunt pentru dumneavoastră dacă în conducerea afacerii aveți ca și obiectiv câteva (sau chiar toate) din cele de mai jos:

  • schimbarea mentalității din rezolvarea problemelor în găsirea soluțiilor
  • mobilizarea și motivarea la orice nivel
  • crearea de responsabilități și răspundere personală
  • dezvoltarea unor relații puternice de muncă bazate pe apreciere și încredere
  • construirea unei culturi în care oamenii să fie bucuroși când merg la servici și să își dorească să dea tot ce este mai bun din ei.

Adaptăm aceste obiective pentru a se potrivi contextului dumneavoastră și participanții își însușesc aceste obiective atât pentru ei cât și pentru a le împărtăși oamenilor cu care aceștia lucrează ca lideri, manageri sau coachi.

Un program normal durează între 3 și 12 luni și include o varietate de activități de dezvoltare de la ateliere, sesiuni de supraveghere, sprijin pentru coachingul individual și acțiuni de învățare / învățare în echipă. Dimensiunea grupului este redusă, cu un program adecvat pentru 12-24 persoane.

De ce noi?

Suntem experți în crearea de activități, a unei structuri și a spațiului în care să vă puteți dezvolta eficient și într-o manieră pozitivă. Avem mulți ani de experiență în domeniu:

  • Experiența noastră în management înseamnă că înțelegem realitatea și dinamica mediului organizațional.
  • Experiența noastră în dezvoltarea oamenilor înseamnă că venim cu o gamă largă de procedee de învățare din multe culturi și tipuri de business.

De asemenea, suntem experți în abordarea orientată pe soluții ce stă la baza tuturor programelor noastre de dezvoltare.

Abordarea noastră este diferită

Toată lumea spune această frază, și, probabil, majoritatea crede în ea. Noi suntem la fel. Mai jos, citiți studiile de caz referitoarea la câteva dintre misiunile noastre și descoperiți modul în care suntem cu adevărat diferiți.

Proiecte

International Bank - HR Development

Am lucrat cu o echipă de consultanți interni pentru o perioadă mai mare de 6 luni pentru a îi ajuta să se dezvolte ca consultanți interni și coachi.