Reuniuni strategice – Întâlniri de grup – Evenimente de grup

Reuniunile sunt sufletul unei afaceri, începând cu construirea marilor echipe coorporatiste,  trecând prin dezvoltarea strategică la nivel de top și coordonarea proiectelor și până la reuniunile de zi cu zi ale fiecărui departament. Sunt locul unde deciziile sunt luate, informațiile sunt împărtășite, echipele se dezvoltă și progresul are loc.

Totuși, cât de des ați experimentat o reuniune perfectă? Noi presupunem că nu foarte des.

Credem că o reuniune perfectă mișcă lucrurile înainte într-un mod concret, eficient și plăcut. Oamenii pleacă de la aceste reuniuni cu un sentiment pozitiv, motivați și dornici de cooperare.  Ies din întâlnire gândindu-se că ” aceasta a fost cel mai bun mod în care mi-am petrecut timpul”.

Chiar dacă nu vă putem garanta perfecțiunea, vă putem ajuta să vă apropiați de aceasta.

Ce vă oferim?

Vă putem facilita reuniuni de orice tip și de orice dimensiune, practice, personalizate și  bine pregătite în prealabil. Reuniunile obișnuite la care suntem rugați să contribuim includ:

  • Strategii la nivel de conducere sau de management al echipei
  • Evenimente de team-buiding
  • Adunări regionale sau naționale
  • Ședințe de departament
  • Întâlniri ale echipei sau de proiecte
  • Etc.

Ne construim intervențiile în jurul unor abordări exclusiv orientate pe soluții. În primul rând, ne clarificăm asupra scopului și intenției reuniunii dvs. purtând anumite discuții (pentru proiecte mai complicate s-ar putea să realizăm câteva preinterviuri sau îndemnăm grupurile să facă acest lucru). Apoi, vom realiza un proces care să ajute reuniunea:

  • Să proiecteze o imagine clară și  interesantă a modului în care arată succesul
  • Să identifice și să se bazeze pe ceea ce deja funcționează și pe resursele deja existente
  • Să stabilească următorii pași pentru a merge mai departe

Intervenția noastră ar putea să se refere la bunul mers al întregii reuniuni, sau ca parte integrantă a unei ședințe de lungă durată. De asemenea, oferim cursuri pentru conducerea reuniunilor unde veți învăța cum să faceți ceea ce facem – astfel, nu veți mai avea nevoie de noi în viitor.

De ce noi?

Nu suntem experți în afacerea dvs. și probabil nu avem cu ce contribui la subiectele din ordinea de zi. Suntem experți în crearea de activități, a unei structuri și a spațiului în care să vă puteți dezvolta eficient și într-o manieră pozitivă. Avem experiență în management și înțelegem realitatea și dinamica mediului organizațional.

Abordarea noastră este diferită

Toată lumea spune această frază, și, probabil, majoritatea crede în ea. Noi suntem la fel. Mai jos, citiți studiile de caz referitoarea la câteva dintre misiunile noastre și descoperiți modul în care suntem cu adevărat diferiți.

Studii de caz

Board Meeting with Multinational Insurance Company

Content goes here

Annual Meeting of CFO's for a global Market Research Company

Content goes here

Department Strategy Day for International Bank

Content goes here

Management Away Day for Oil and Gas Company

Content goes here