Solution Building – Solution Talk – Solution Cafe

Căutați să oferiți ceva diferit angajaților dumneavoastră ca parte a unui program de training?

Ce vă oferim?

Noi vă putem oferi 3 pachete de cursuri de training care pot fi “la cheie” sau pot fi croite pe nevoile voastre specifice:

Solution Building (2 + 1 zile)

Două zile de training și o zi de monitorizare. Este conceput pentru a schimba gândirea de tipul “rezolvarea problemei” cu gândirea de tipul “găsirea soluției” și, prin urmare, pentru a îi coordona pe ceilalți într-un mod ce îi motivează, îi face mai puternici și îi conduce către rezultate.

Citește mai mult

Solution Talk (1 zi)

O zi de training în arta de a conduce conversațiile către o soluție.

Citește mai mult

Solution Cafe (3 ore)

Un mod rapid și distractiv de a învăța cum să creați conversații plăcute dar și pline de semnificație.  Potrivit pentru grupuri de orice dimensiune de la 4 la 400 persoane.

Citește mai mult

De ce noi?

Avem o vastă experiență oferind o gamă largă de training pentru multe tipuri de afaceri și culturi. Suntem experți în Solution Focus și în livrarea de training atrăgător și de o calitate ridicată construit într-un stil ce se bazează pe experiență.

Abordarea noastră este diferită

Toată lumea spune această frază, și, probabil, majoritatea crede în ea. Noi suntem la fel. Mai jos, citiți studiile de caz referitoarea la câteva dintre misiunile noastre și descoperiți modul în care suntem cu adevărat diferiți.

Studii de caz

Solution Cafe for Romanian Bank