button

15th February 2016: 18.30 – 21.30

Join us for an informal evening full of positive energy, interesting people and solution discovery.

  • Meet with old and new friends from the PURE course
  • Get fresh energy and inspiration for your journey as a solution focused practitioner
  • Enjoy solution focused conversations and
  • Discover progress clues for a topic which is on your heart

Testimonials

Pentru mine, prima intalnire cu Solution Cafe a fost un moment de trezire. Nu mai stiu ce am mai facut in rest in acea zi, insa am foarte vie in memorie interactiunea cu partenerii de discutie de la Solution Cafe. Am remarcat cat de mult suntem obisnuiti sa ne gandim la probleme si la cauze, influentand astfel felul in care ne exprimam si apoi modul in care actionam. In cadrul Solution Cafe, am avut ocazia sa “degustam” conversatia indreptata spre solutii, si simteam cat de usor putem aluneca in capcana obisnuintei de a cauta cauzele/motivele. Am realizat ca este nevoie de exercitiu, de practica.
Am revenit la Solution Cafe si, cu toate ca “reteta” era aceeasi, mi-a fost utila experienta pentru ca am lucrat pe alt subiect care ma preocupa la acel moment si am avut ocazia sa mai exersez orientarea spre solutii. In plus, am cunoscut oameni noi, diferiti si foarte interesanti. Am fost si mai incantata de a 2-a experienta Solution Cafe, incat am povestit la toti colegii si prietenii cu care m-am intalnit in perioada urmatoare. A 3-a oara am revenit cu un prieten, care a fost interesat de ce i-am povestit.
Asociez orientarea spre solutii cu invatarea unei limbi straine. La inceput stii cateva cuvinte si reguli de gramatica, dar cu timpul, cu lectura si exercitiu, ajungi sa o vorbesti fluent.
Recomand Solution Cafe tuturor celor care sunt deschisi sa-si imbogateasca viata.
Georgiana

La Solution Cafe mi-a placut faptul ca intrebarile se potriveau oricarei situatii si te ajutau sa iti gasesti un raspuns ajustat la povestea fiecaruia.

De asemenea, mi-a placut si atmosfera care s-a creat acolo intr-un timp destul de scurt, a fost o experienta interesanta care m-a ajutat sa imi gasesc cateva raspunsuri.

Adelina

Location: La un Ceai, Str. Luigi Cazzavillan 25, Bucharest (MAP)

Timing: Welcome and drinks at 18.30 and the Cafe starts promptly at 19.00, finishing at 21.30

Price: Free

Registration: Please use the form below to register