Surfing-Together-600x375

Determinarea echipelor – simplu și decisiv

21-22 septembrie 2020 – București

Această zi de workshop vă îndreaptă către o concentrare pe soluții pe care o puteți folosi pentru a implica echipele, a alinia strategii și a crea miscări progresiste.

Cum vă este îmbunătățită munca prin  Team Coaching

Solution Focus vă ajută în trei moduri:

  • Oferă un cadru simplu și efectiv pentru a face schimbări eficiente în echipă și a oferi membrilor acesteia un limbaj comun.
  • Schimbă echipele demotivate și disfuncționale și energizează echipele care au o performanță ridicată.
  • Oferă multă flexibilitate diverselor tipuri și mărimi de schimbare, cum are fi: construirea unei noi echipe după o fuziune sau livrarea unui proiect dificil.

Cine ar trebui să participe?

  • Un șef de echipă sau un manager de proiect căruia i-ar plăcea să învețe o abordare revigorantă pentru a implica echipa și a îi determina pe membrii acesteia să colaboreze într-un mod energic.
  • Un mediator sau un coach care dorește să lucreze mai mult cu echipe și / sau cu Solution Focus.

Traineri:

Petra Müller-Demary.Petra Müller-Demary

Petra este fondatorul SolutionSurfers Romania. Este originară din Köln, Germania și locuiește în România din 1995.  Petra are peste 20 de ani de experiență în domeniul resurselor umane și dezvoltării managementului.  În prezent, lucrează ca Executive Coach (ASC – Accredited Senior Coach), Team Coach și Business Consultant în diverse țări din Europa. După ce a lucrat câțiva ani în companii internaționale, și-a continuat cariera ca și consultant independent și a sprijinit dezvoltarea clienților săi cu diferite proiecte, construindu-și reputația ca unul dintre coachii de succes de top și Systemic Business Consultants în Romania.

Clienții săi apreciază bogata sa experiență împreună cu abordarea sa creativă, proaspătă care îi încurajează să gândească în afara canoanelor și să dezvolte soluții surprinzătoare.

Ian Peatey

Ian-Peatey150x170

Originar din UK, Ian s-a mutat în România în 2009, după ce a locuit și a muncit 15 ani în Polonia.

Ian are o experiență de 20 de ani ca trainer, mediator și coach, incluzând cei 4 ani ca șef al departamentului de formare și dezvoltare a PricewaterhouseCoopers (Polonia) și 10 ani ca partener al Telos Partners. A susținut traininguri și ateliere în aproape toate țările europene, în principal pentru nivelurile de management și conducere a organizațiilor.

S-a format în Solution Focus și, de asemenea, este trainer certificat pentru comunicarea nonviolentă (NCV).

Dates:

  • 21-22 septembrie 2020 în București

Taxa: 350€ +TVA (inclusiv materialele de training și băuturile răcoritoare)